مطالعه رشته مردم شناسی با انتشارات گیلنا در مقطع کاردانی
- بهدست: محمدرضا بهادری
- دستهبندی: مقالات
- Tags: معرفی رشته ها،معرفی رشته های هنر،معرفی رشته هنرهای تجسمی
مطالعه رشته مردم شناسی با انتشارات گیلنا در مقطع کاردانی
مقدمه ای بر معرفی کاردانی مردم شناسی : مطالعه، حفظ و نگهداری از میراثهای فرهنگی تنها به صورت آثار، اشیاء، بناها و بافتهای تاریخی جسمی و مادی بدون توجه به ضرورت مطالعه و حفاظت از صورتهای رفتاری و غیرمادی کامل نیست. در واقع ارزشهای به یادگار مانده از گذشتگان، امروزه در قالب زندگی جاری و روزمره به صورت اعتقاد و اندیشه، رفتار و کردار، آداب و رسوم و زبان و گفتار نمود دارد.
دوره کاردانی مردمشناسی یکی از دورههای آموزش عالی است که هدف آن، تربیت متخصصانی است که بر روی جمعیتها و گروههای انسانی مطالعه و پژوهش کنند و بتوانند به کارشناسان ذیربط (مردمشناس، جامعه شناس و …) در امر پژوهشهای مردمشناسی و یافتن ارزشها و نقاط ضعف و قوت جوامع یاری برسانند. فارغالتحصیلان این دوره قادر خواهند بود در مراکز و سازمانها و ارگانهای پژوهشی، تحقیقاتی و فرهنگی ذیربط و نیز موزههای مردمشناسی به صورت کمککارشناس پژوهشی یا اداره کننده بخشهایی از واحدها فعالیت نمایند.
درسهای این رشته در طول تحصیل:
دروس پایه:
کارگاه طراحی پایه، ترسیم فنی، آشنایی با مردمشناسی و روانشناسی و روشهای آن، آشنایی با هنرهای سنتی ایران، آشنایی با باستانشناسی و روشهای آن، تاریخ عمومی ایران، تمثیلشناسی.
دروس اصلی:
روش پژوهش و شئونات مردمشناسی هنر و تمدن اسلامی، آوانگاری، آشنایی با بررسیهای مردمشناسی در ایران، مردمشناسی و ارتباط آن با سایر علوم، مردمشناسی در آیینه متون، انسان و بوم، آشنایی با گویشهای رایج در ایران،آشنایی با جمعیتهای انسانی و مطالعات مردمشناسی، آشنایی با منابع و مآخذ مردمشناسی، روش گردآوری گویشها، کارآموزی مردمنگاری، کارآموزی مردمشناسی.
انتشارات گیلنا ناشر برتر کتب آموزشی کنکور
بدون دیدگاه