ماه آخر کنکور را با انتشارات گیلنا بخوانید
- بهدست: محمدرضا بهادری
- دستهبندی: مقالات
- Tags: ماه آخر, نکات طلایی
ماه آخر کنکور را با انتشارات گیلنا بخوانید
1. به دلیل اینکه فقط یک ماه تا زمان کنکور باقی مانده است برخی فکر میکنند که نمیتوانند نتیجهی خوبی بگیرند و درس خواندن را رها میکنند و برخی هم با بیمیلی این کار را انجام میدهند. کسانی که درست و منطقی از فرصتها استفاده میکنند خیلی سریع نتیجههایشان تغییر میکند.
2. به دلیل اینکه بیشتر روزها تعطیل هستید فرصت بسیار مناسبی برای مطالعه خواهید داشت و این میتواند در نتیجهی شما تغییر زیادی ایجاد کند؛ اما اینکه در ماه جمعبندی به طور دقیق چهکاری انجام دهید اهمیت بسیار زیادی دارد.
3. سعی کنید دستکم در روز 11 ساعت و در نهایت 13 ساعت درس بخوانید. اگر نمیتوانید این کار را انجام دهید، علتش این است که وقت تلف میکنید نه اینکه وقت ندارید. پس برای خودتان برنامهریزی دقیقی از قبل معین کنید و خودتان را مقید به انجام آن کنید.
4. به بودجهبندی سؤالهای کنکور سالهای قبل توجه کنید. اگر تا به حال مبحثی از درسهای اختصاصی را اصلاً نخواندهاید بهتر است آن را با مشورت مشاور خود و توجه به بودجهبندی کنکور به آن اهمیت دهید و اگر یک درس عمومی را تا حالا نخواندهاید میتوانید آن را بخوانید. سعی کنید با خواندن مطلبهای اصلی درصد خود را افزایش دهید.
5. آزمونهای سه روز یکبار را با شرایط درست یعنی در موقعیت و شرایط روحی و جسمیِ آزمونهای سراسری انجام دهید تا نتیجهی آزمونتان واقعی شود.
7. بعد از برگزاری آزمون سه روز یکبار آزمون را تصحیح کنید و نتیجهها را به طور دقیق استخراج کنید. با تحلیل دقیق آزمون در هر درس سؤالاتی که به آن پاسخ ندادهاید یا اشتباه پاسخ دادهاید مشخص کنید و علت را بیابید و بیدقتیهای خود را برطرف کنید.
8. اگر داوطلب خوبی هستید و نتیجهی خوبی در آزمونها کسب میکنید میتوانید هر دو روز یکبار آزمون دهید و یک روز و نیم را برای رفع اشکال بگذارید. اگر نتیجهتان رضایتبخش نیست هر سه روز یکبار آزمون دهید و دو نیمروز دیگر را به رفع اشکال اختصاص دهید. در این وقتها باید در هر درس یک تصمیم مهم بگیرید و آن را عملی کنید.
9. اگر در هر آزمون فکر کنید که آزمون بعدی کنکور واقعی شماست اشکال عمدهی هر آزمونِ خود را برطرف خواهید کرد و به این ترتیب هر آزمون نسبت به آزمون قبلی بهتر خواهید شد.
10. ساعت خواب خود را تنظیم کنید. تحقیقات نشان میدهد دستکم 7 ساعت خواب در شبانهروز برای آمادگی ذهنی لازم است. سعی کنید صبحها بین ساعت 6 تا 7 بیدار شوید. اگر عادت به خواب بعدازظهر دارید طوری آن را تنظیم کنید که بیشتر از 75 دقیقه نباشد. هر روز بین 20 تا30 دقیقه به ورزش کردن بپردازید. ورزش کردن باعث ترشح اندرفین میشود و این هورمون باعث میشود نشاط و شادابی شما افزایش یابد و بتوانید با روحیهای عالی مطالعه کنید.
انتشارات گیلنا ناشر برتر کتب آموزشی کنکور
بدون دیدگاه