چگونگی رعایت بهداشت در امتحانات از انتشارات گیلنا

مقالات

چگونگی رعایت بهداشت در امتحانات از انتشارات گیلنا

با آغاز امتحانات نهایی و برگزاری حضوری آزمون‌ها، یکی از مهم ترین موضوعاتی که در این دوران مطرح است رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

درست است که تمام پروتکل‌های بهداشتی، از جمله: ضدعفونی کردن تمامی سطوح قبل و بعد از حضور دانش‌آموزان، رعایت فاصله صندلی‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی در زمان امتحان، از سوی مراقبان و مسؤولان مرکز برگزاری امتحانات باید به درستی رعایت شود، ولی شما نیز با رعایت مجموعه‌ای از نکات ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی، می‌توانید به حفظ سلامت و آرامش بیشتر خود و حضور در امتحانات نهایی، بدون نگرانی‌های مضاعف، کمک کنید:

– ضروری است که حتماً با خود، وسایل حفاظت فردی، مانند: ماسک و دستکش را همراه داشته باشید و دست‌های خود را قبل از ورود به محل برگزاری امتحان، ضدعفونی کنید.
– ممکن است که نشستن سر جلسه امتحان با ماسک و دستکش، برایتان کمی سخت باشد، ولی به یاد داشته باشید که دانش‌آموزان دیگر نیز با شما شرایطی یکسان دارند؛ پس بیشتر روی امتحاناتتان تمرکز کنید و سعی کنید که هرگونه استرس اضافی را از خود دور کنید.
– به هیچ وجه به بهانۀ اینکه امتحان دادن با ماسک برایتان مشکل است، ماسک خود را در حوزه امتحانی یا در طول امتحان برندارید و توجه داشته باشید در صورتی که بیمار شوید، امکان دارد نتوانید در سایر امتحانات نهایی شرکت کنید و حتی به دلیل طول بیماری و سیر درمانی آن، کنکورتان نیز می‌تواند تحت شعاع این مساله قرار گیرد؛ در ضمن، شما می‌توانید ناقل خاموش باشید و عامل بیماری دوستان، کادر اجرایی حوزه امتحانی یا خانواده خود شوید؛ پس بهتر است به جای آنکه به خاطر عدم رعایت اصول بهداشتی پشیمان شوید و عذاب وجدان پیدا کنید، اکنون به تمام ضوابط بهداشتی عمل کنید.
– در محل برگزاری امتحان تجمع نکنید و فاصله‌گذاری اجتماعی را، که باید حداقل ۱ تا ۲ متر باشد، هم قبل و هم بعد از آزمون، با همکلاسی‌های خود رعایت کنید.
– سعی کنید به سطوح مشترک و کلیه وسایلی که به طور عمومی و مشترک استفاده می‌شوند، مانند: پریزها و کلیدهای برق، نرده‌ها، دستگیره‌ها و در‌ها، دست نزنید، و در صورت لمس کردن هر کدام از وسایل مشترک عمومی، حتماً دست‌هایتان را ضدعفونی کنید.
– به تمام افراد توصیه می‌شود که در این دوران، از دست زدن به چشم‌ها، بینی و دهان خود خودداری کنند. دست‌ها در تماس با سطوح مختلف، ممکن است که به ویروس آلوده شده باشند و از این طریق ممکن است که ویروس را به چشم‌ها و بینی و دهان خود منتقل کنید.
– سعی کنید که وسایل اضافی و غیر ضرور، مانند: کیف و تلفن همراهتان را به محل برگزاری امتحان خود نبرید؛ زیرا هرگونه وسیله اضافی می‌تواند عاملی برای انتقال آلودگی باشد.
– محلول ضدعفونی کننده شخصی و وسایل شخصی، را که برای امتحان لازم هستند، مانند: خودکار، خط‌کش، ماشین حساب و … به همراه داشته باشید تا نیاز نباشد که وسیله‌ای را از افراد دیگر قرض بگیرید.
– والدین نیز باید از تجمع در نزدیکی درِ خروجی مرکز امتحانی یا محوطه آن مرکز، خودداری کنند، و در صورت امکان، بهتر است که به جای وسایل نقلیه عمومی، برای رفت و آمد، از اتومبیل شخصی خود استفاده کنند.
– اگر قصد استفاده از این وسایل نقلیه، عمومی را برای رفت و آمد به محل برگزاری امتحان خود دارید، حتماً پروتکل‌های لازم را برای استفاده از وسایل نقلیه، مانند: استفاده از ماسک، ضدعفونی دست‌ها قبل از سوار شدن و بعد از پیاده شدن از وسیله نقلیه، خودداری از تماس نزدیک با سایرین و رعایت فاصله اجتماعی در داخل وسیله نقلیه و استفاده از کارت به جای پول نقد را رعایت کنید.
– از آب خوری‌ها و آب سردکن‌های عمومی استفاده نکنید و بهتر است که به جای آب معدنی، از بطری‌های آب شخصی که از خانه به همراه خودتان آورده اید، استفاده نمایید.
– اگر در هر زمانی متوجه شدید که حالتان نامساعد است یا علایمی مشکوک مانند: تب یا سرفه داشتید، حتماً به خانواده و مدرسه اعلام کنید، و در صورت نیاز، در خانه بمانید و پروتکل‌های بهداشتی لازم را اجرا کنید.
– هنگام بازگشت به خانه، لباس‌های خود را تعویض کنید و قبل از انجام هر کاری، دست‌های خود را به خوبی با آب و صابون بشویید و ماسک یک بار مصرف و دستکش‌های استفاده شده خود را، با رعایت اصول بهداشتی، دور بریزید.

در نهایت، فراموش نکنید که اگر هم دانش‌آموزان و هم مراکز امتحانی، شرایط و پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت کنند، امکان برگزاری آزمون‌ها، بدون نگرانی و با آرامش و سلامت بیشتری فراهم خواهد شد..

 

انتشارات گیلنا ناشر برتر کتب آموزشی کنکور

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
جزوات انتشارات گیلنا در باب روش مطالعه ( بخش چهارم )

جزوات انتشارات گیلنا در باب روش مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

مقالات
جزوات انتشارات گیلنا در باب روش مطالعه ( بخش سوم )

جزوات انتشارات گیلنا در باب روش مطالعه ( بخش سوم ) نکات مطالعه برای کنکور – روش مطالعه پس ختام ( PQ4R) یکی از روش های صحیح مطالعه برای کنکور، روش مطالعه پس ختام ( PQ4R) است. این روش یکی از روش های مطالعه موثر، جهت افزایش بازدهی است. روش …

تماس با خط 1
تماس با خط 2